Det er 2. året Rjukan Mini-Triathon arrangeres og antall triatleter økte fra 108 stk i 2012 til hele 140 deltakere i 2013. Dette er over all forventing og viser at triathlon er en idrett i rask vekst og som virkelig fenger barn og undom !

Værgudene var med oss denne dagen og lagde en flott ramme på arrangementet. Det er flott å se 140 storfornøyde barn samlet for Finisher bilde etter at alle løpene var ferdige . Ekstra hyggelig var det at Crewet til Norseman Xtreme Triathlon avsluttet en lang Norseman-uke med lunsj nede i Tveitoparken. De ble imponert over den fantastisk idrettsgleden som ble vist ! Det er garantert fremtidige Norseman Finishere blant årets deltakere .

Alle deltakere fikk selvsagt en finisher T-Shirt. Det er akkurat en like god følelse for disse barna og motta denne som det er for de voksne og motta sin under Norseman Xtreme Triathlon dagen før . For disse barna er denne prestasjonen like god !

Resultatlister kommer etterhvert !